GDW GROUP

Bij GDW GROUP combineren we technologische innovatie, uitmuntende service, flexibiliteit en een ongeëvenaarde passie en enthousiasme om aan de behoeften van onze klanten en de markt te voldoen.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van trekhaakoplossingen die niet alleen aan wettelijke vereisten voldoen, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. 

Onze geschiedenis

GDW werd in 1952 opgericht door Germain Deconinck in Waregem, waar onze (merk)naam van afkomstig is. In 1996 werd het bedrijf overgenomen door de familie Neirynck en sinds 1998 wordt het geleid door Gregory Saelens.

In de loop der jaren is het partnerschap veranderd en met de hulp van ING behoort het vandaag de dag toe aan Gregory Saelens (CEO en meerderheidsaandeelhouder) en Geert Cuvelier (technisch directeur).

De jaarlijkse groei van ons bedrijf, aangestuurd door onze verkoopteams onder leiding van Tanguy Seutin als sales director, heeft ons in staat gesteld ons productieproces te moderniseren door te investeren in de modernste machines in Europa. We hadden het geluk gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers te kunnen aanwerven die ons hebben geholpen onze reeds meer dan 70 jaar gevestigde reputatie te versterken.

Met vijf productielocaties in West-Europa (België, Frankrijk en Denemarken) sinds 1952, blijven flexibiliteit, kwaliteit en service onze topprioriteiten.

Onze missie

Bij GDW GROUP zetten we ons in voor:

  • Voortdurende verbetering van onze bedrijfsvoering door strenge productkwaliteitscontroles en continue verbeteringen in zowel onze producten als processen, bevestigd door ISO-certificering en wettelijke goedkeuring.
  • Het versterken van onze marktpositie door eerlijke prijzen en efficiënt gebruik van middelen.
  • Het verhogen van de klanttevredenheid door een uitgebreid assortiment producten en snelle ontwikkelings- en leveringstijden.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen door te werken in een veilige en positieve omgeving, waarbij we respect hebben voor regels en elkaar, en blijven investeren in de vaardigheden van onze medewerkers.

Duurzaamheid voor de toekomst

Onze trekhaakoplossingen overleven de voertuigen waarop ze zijn gemonteerd en zijn buitengewoon robuust. Zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden kan de kogel moeiteloos worden verwijderd met behulp van het metalen handvat.

GDW biedt maximale flexibiliteit door zowel vaste als afneembare trekhaakopties aan te bieden voor hetzelfde chassis, wat een uniek voordeel voor u oplevert.

Logistiek meesterschap

Met een indrukwekkende voorraad van meer dan 2.000 trekhaken en 60.000 stuks in heel Europa, is precisie de sleutel tot ons succes.

Ons geautomatiseerde magazijn, met een oppervlakte van 5.000m², is ontworpen om trekhaken efficiënt op te slaan en te verplaatsen, wat resulteert in een standaard van razendsnelle leveringen bij GDW.

Bestellingen geplaatst vóór 15:30 uur verlaten nog dezelfde dag ons magazijn, inclusief nachtelijke leveringen.

Met onze geavanceerde logistiek en uitgebreide voorraad kunnen we met trots stellen dat we 99% van onze trekhaken binnen 24 uur kunnen leveren in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Daarnaast streven we ernaar om wereldwijd de kortste levertijden te garanderen, omdat we begrijpen dat tijd kostbaar is.

Productielijn GDW Towbars

Innovatief productieproces

Bij GDW blijven we voortdurend investeren in geavanceerde productietechnologieën.

We maken bewust de keuze voor eersteklas lasersnijmachines, want veiligheid en innovativiteit staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Volledig geautomatiseerde lasrobots zorgen voor nauwkeurige lasnaden die speciaal zijn ontworpen voor elk model, terwijl sorteermachines de benodigde onderdelen selecteren en tellen. Deze diepgaande automatisering heeft ons gebracht naar een foutloos niveau in ons productieproces.

Het resultaat? Een trekhaak die perfect past op uw voertuig, én ook nog eens eenvoudig en veilig te monteren is voor élk voertuig.

Onze locaties

Waregem, België - Hoofdzetel

Alle ontwikkeling, productie en voorraad onder één dak te vinden in onze hoofdzetel te Waregem, in een ruimte van 20.000m²

Moeskroen, België

In 2008 hebben we een ultramoderne productielocatie gebouwd, voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder lasertechnologie en CNC-machines. In 2021 werd de site verder uitgebreid met 2304m²

Avinières, Frankrijk

In 2007 hebben we Boisnier overgenomen om onze productiecapaciteit te verhogen en betere service te bieden aan onze Franse klanten.

Thoirette, Frankrijk

Boisnier heeft twee productielocaties in Frankrijk, met kantoren en voorraad in Thoirette en de belangrijkste productiefaciliteit in Les Avinières

Kolding, Denemarken

In 2001 hebben we ons voor het eerst in Denemarken gevestigd om de Scandinavische markt te bedienen.