• Production 1280 540 90 S C1

    Laserscherpe technologie
    State-of-the-art productie

Onze zoektocht naar perfectie kent geen grenzen. GDW heeft een doorlopend investeringsprogramma om te garanderen dat we altijd de meest geavanceerde productietechnologie gebruiken. We opteren bijvoorbeeld altijd voor lasersnijmachines (meestal van Duitse of Japanse producenten) omdat elke trekhaak die we produceren absoluut veilig moet zijn.  Volautomatische computergestuurde lasersnijmachines snijden elk monteerstuk of verankeringsstuk voor elke trekhaak volledig op maat en zo nauwkeurig mogelijk.

De onderdelen worden volgens vorm geplooid door lasergestuurde plooimachines, terwijl een lijn van computergestuurde lasrobots zorgt voor nauwkeurige lasnaden, waarvan elk specifiek ontworpen is voor elk model. De monteerstukken nodig voor elke trekhaak worden geselecteerd en geteld door specifieke sorteermachines die volledig aangepast zijn aan de verpakkingslijn.

Deze diepgaande automatisering heeft GDW tot een niveau van nul fouten gebracht.

De state-of-the-art technologie en de uiterste precisie die we toepassen in ons productieproces leveren een absolute garantie dat de trekhaak die u koopt zal passen op het specifieke chassis van uw voertuig. U kan deze precisie letterlijk ontdekken wanneer u de trekhaak monteert. Iedere trekhaak die onze productie verlaat is volgens de perfecte vorm gemaakt.

Gemakkelijke, probleemvrije en veilige montage is een bijkomende troef van elke GDW trekhaak. Het resultaat van laserscherpe technologie.